Hoppa till innehåll
Vill du bidra till klimatsmarta resor?

Välkommen till Transdev i Umeå!

Vi är över 260 medarbetare – varav cirka 250 är bussförare, 10 personer jobbar på verkstad/tvätt och 8 personer finns på administrationen. Vi har en härlig sammanhållning och är stolta över att bidra till att människor kan resa tillsammans i vardagen på ett smidigt och hållbart sätt. Vår depå som bussarna utgår ifrån ligger på Strömvägen i stadsdelen Västerslätt, som namnet låter ligger den västerut från stadskärnan. Vi har över 90 bussar som rullar i Umeå samt mellan Umeå och våra grannkommuner.

Det behövs olika yrkesroller för att trafiken ska rulla

Här hittar du våra lediga tjänster

Vill du hjälpa människor att få en enklare vardagen? Vår ambition är att alltid kunna erbjuda en hållbar resa som är enkel, trygg och trevlig – för det behövs alla i teamet. Hos oss välkomnas du av professionella kollegor i en omtänksam och varm arbetsmiljö. Det är en god sammanhållning och hjälpsamma kollegor som du får arbeta med varje dag. Välkommen med din ansökan!

Investera i din framtid

Ta bussförarkörkort!

Att köra buss är ett serviceyrke med stor efterfrågan, där du träffar många människor och får ett stort eget ansvar. På Transdev i Umeå kör vi lokaltrafik och regiontrafik. Nästan alla bussar går på fossilfritt bränsle och vi kör även elbussar. Bussförare är ett framtidsyrke där det är lätt att få arbete, därför uppmanar vi alla som är intresserade av yrket att ta kontakt med oss, så kan vi hjälpa dig vidare.

Maila till ulrika.sandstrom[at]transdev.se eller till lars-roger.persson[at]transdev.se. De berättar gärna om yrket och utbildningarna som finns tillgängliga, inklusive vår egna interna bussförarutbildning.