Hoppa till innehåll

Klimatsmarta resor på vatten, väg och spår

Vi har över åttio års erfarenhet av kollektivtrafik på den svenska marknaden och global kompetens från verksamheter i 18 länder på fyra olika kontinenter. Vår samlade erfarenhet och expertis möjliggör skräddarsydda och effektiva transportlösningar till våra uppdragsgivare.

Multimodal partner för lånsiktiga samarbeten

Transdev är mer än en operatör. Vi är en partner som lyssnar på våra uppdragsgivare, förstår deras förutsättningar och delar deras utmaningar. Tillsammans skapar vi bästa möjliga lösningar för att få högre kundnöjdhet och få fler att vilja resa kollektivt.

Vi drar nytta av vår expertis för att erbjuda de bästa transportlösningarna till våra kunder. I Sverige har vi mer än åttio års erfarenhet av kollektivtrafik och kör både buss, tåg, båt, spårvagn och serviceresor. Runt om i världen kör vi 14 olika trafikslag och vi arbetar ständigt för att erbjuda nya och innovativa tjänster. Vi kombinerar helhetsperspektiv och spetskompetens vilket gör att vi är en fullservicepartner av mobilitetslösningar för persontrafik.

Snälltåget

Tåg ut i Europa

Snälltåget kör kommersiell tågtrafik såväl inom Sverige som till kontinenten. Vi tar dig mellan Malmö och Stockholm året runt. Under hösten och vintern går Snälltåget hela vägen från Malmö via Stockholm till Jämtlandsfjällen men även till Österrikiska alperna. På våren och sommaren kan du åka med oss till Berlin. Till Blekinge, Växjö och Jönköping tar du dig vidare med våra egna anslutningsbussar. Under vintern kan du även ta tåget till Österrikiska alperna.

Snälltåget är mindre än de flesta aktörer i tågbranschen och kan därför erbjuda dig en lite mer personlig resa. Vi vill få dig som resenär att alltid känna dig sedd och välkommen ombord och försöker ge dig så bra service som möjligt. Vi har också en riktig restaurangvagn som vi kallar för Krogen, med varm mat, kall dryck och mysig inredning. Och det kanske bästa av allt; vi håller våra priser låga!

Vi skapar miljövänliga resor i 19 länder

Vi är över 100 000 möjliggörare över hela världen som ger dig frihet att resa klimatsmart tillsammans med bland annat linbana, hyrcykel, självkörande fordon och tunnelbana.