Hoppa till innehåll
Vill du bidra till klimatsmarta resor?

Välkommen till vår stora gemenskap i Göteborg!

Vi kör busstrafik i Göteborg, Mölndal och Partille på uppdrag av Västtrafik och söker dig som vill vara med och skapa en hållbar resa som är enkel, trygg och trevlig. Vi har en av Europas största och nyaste elbussflottor och jobbar aktivt med att skapa bra arbetscheman – för att göra vardagen smidigare för många människor.

Det behövs olika yrkesroller för att trafiken ska rulla

Här hittar du våra lediga tjänster

Just nu söker vi dig som är intresserad av att bli förare eller redan är utbildad bussförare och som tycker om att ge god service och hjälpa andra människor. Vi har fyra depåer, Kville, Grimbo, Partille och Mölndal. Här får du 10 timmars ramtid, en härlig gemenskap och goda karriärmöjligheter. Du har möjlighet att få heltidstjänst eller 70%-tjänst och långledighet. Läs mer om vårt erbjudande och oss som arbetsgivare i platsannonsen. Välkommen med din ansökan!

Investera i din framtid

Utbilda dig till bussförare och börja din nya karriär hos oss

Vill du hjälpa människor att få en behaglig och säker resa i vardagen? Att köra buss är ett serviceyrke med stor efterfrågan, där du träffar många människor och får ett stort eget ansvar. På Transdev i Göteborg kör vi buss i stadstrafik. Nästan alla bussar går på fossilfritt bränsle och vi kör även elbussar. Bussförare är ett framtidsyrke med stor efterfrågan, därför utbildar vi nya förare som har B-körkort gratis och erbjuder dig en tjänst direkt efter avslutat utbildning.