Transportlösningar

Vi erbjuder moderna, effektiva och säkra transportlösningar oavsett färdsätt. Vår bredd gör oss till en av få operatörer som kan skräddarsy lösningar från dörr till dörr.

Transdev erbjuder ett brett utbud av tjänster. Vi fyller de behov som finns idag samtidigt som vi arbetar för att möta framtida behov genom att erbjuda nya tjänster. Vårt erbjudande innefattar många olika färdsätt och tjänster: tåg, tunnelbana, spårväg, linbana, BRT (bus rapid transit), regionbuss, stadsbuss, flygbuss, pendelbåt, skärgårdsfärja, taxi, bil, ambulans, delad anropsstyrd skjuts, autonoma fordon, cykel- och parkeringstjänster.

Vi kan ta ett helhetsansvar som innefattar allt från daglig drift med planering, hantering av fordon och störningsinformation till ersättningstrafik. Samtidigt kan vi erbjuda specifika tjänster och expertkompetens, som linjenätsutveckling och utveckling av resenärsnära applikationer. För våra partners innebär det att de kan få en fullservicepartner av mobilitetslösningar för persontrafik.

Sömlöst resandet

Sömlöst resandet

Förutom att ha erfarenhet av att köra 14 olika trafikslag runtom i världen har vi också expertisen att kombinera olika trafikslag för att erbjuda sömlösa resor. Vi har hela-resan-perspektivet. I Norrköping kör vi både buss och spårvagn och ansvarar för att man ska som resenärer enkelt kunna kombinera sin bussresa med sin spårvagnsresa. I Toulon i södra Frankrike ansvarar vi för driften av hela kollektivtrafiken som består av flera buss- och båtlinjer. Vi experimenterar också nya digitala tjänster som syftar till att förenkla resandet som Maas-tjänster.

Nya kollektivtrafiklösningar

Nya kollektivtrafiklösningar

Vi experimenterar ständigt nya kollektivtrafiklösningar för att komplettera vårt erbjudande och anpassa våra tjänster till våra partners och resenärers behov.  Vi tror att framtidens kollekvitrafik kommer bli mer individanpassad, autonom, uppkopplad och eldriven. Därför kör vi flera anropsstyrds kollekvitrafiktjänster i Frankrike, Nederländerna, Sverige och USA. Vi testar också Europas första mobilitetstjänst för anropsstyrd trafik i staden Rouen i norra Frankrike och lanserar flera Mobility-as-a-Service (MaaS) tjänster i  Frankrike.