Ny sträckning för Flygbussarnas Bromma-Arlanda-linje

Från och med den 1 februari 2016 har Flygbussarnas linje mellan Arlands och Bromma Airport fått en justerad linjesträckning, med stopp vid bland annat Brommaplan och Kista centrum.

Förändringen innebär att man nu kan åka med Flygbussarna från Brommaplan direkt till både Bromma Airport och Arlanda. Bussen kommer precis som i dag att stanna i både Sundbyberg och Kista, med den förändringen att i Kista blir hållplatsen i Kista Centrum i stället för på Jan Stenbecks torg. Nytillkomna hållplatser i Kista blir även Norgegatan och Kistahöjden.


– Vi försöker ständigt optimera våra linjesträckningar och hitta nya upptagningsområden så att så många som möjligt ska kunna ta sig till flygplatserna utan krångliga byten. Brommaplan är en stor knutpunkt med såväl privatresenärer, affärsresenärer och arbetspendlare som nu enkelt kan ta sig till Arlanda eller Bromma Airport utan att först ta sig till city, säger affärschef Zakaria Abna-Aissa.

Restiden från Brommaplan till Bromma Airport blir omkring 10 minuter. Hela sträckan, från Brommaplan till Arlanda tar omkring 60 minuter.

 För mer information besök www.flygbussarna.se