2022-04-27 14:37
98,9 procent punktlighet första helgen då vi började köra Roslagsbanan

Under natten till långfredagen började vi att köra Roslagsbanan på uppdrag av SL. Första tåget avgick den 15 april kl. 05.08. Övergången mellan förra operatören Arriva och oss gick mycket bra. Hela 98,9 procent av alla avgångar avgick i tid första helgen och ingen tur fick ställas in. Under långfredagen välkomnades resenärerna med påskgodis.

2022-04-05 15:00
Flera initiativ för att stödja det ukrainska folket

Sedan kriget i Ukraina bröt ut i februari har Transdev på olika sätt försökt stödja de som drabbats. Vi har bland annat ordnat mer transporter, utbildningsplatser och insamlingar. Här kommer några initiativ som har lanserats i bland annat Sverige, Frankrike, Tyskland och Tjeckien.

2022-03-22 16:50
Global kampanj som lyfter fram människorna i kollektivtrafiken och nyttan vi skapar

Transdev Group har nu lanserat en global kampanj där medarbetare från hela världen berättar om vad vårt syfte ” Vi ger dig frihet att resa tryggt genom pålitliga och innovativa lösningar – för hela samhällets hållbarhetsresa” innebär i deras vardag. Syftet med kampanjen är att öka kännedom om kollektivtrafiken och Transdev samt berätta om den stora samhällsnyttan som alla i branschen bidrar till varje dag. Ett sätt också för oss att bekämpa kompetensbristen i branschen.

2022-03-22 15:46
Linköping får sitt tredje autonoma fordon

Nästan två år efter att de första autonoma fordonen i Ride the future-projektet började rulla på campusområdet i Linköping har projektet nu fått ett nytt tillskott. I mitten av februari välkomnade vi ett tredje fordon tillverkats av EasyMile. Med det här tillskottet är Ride the future att vara ett av de största autonoma fordon-projekt i Sverige.