Kreativa medarbetare visar Transdev i bilder

Kollektivtrafiken kanske inte alltid erbjuder de vackraste miljöerna, men många gånger möts vi som jobbar inom trafiken av fantastiska vyer. I slutet av 2019 uppmuntrade vi våra 6000 medarbetare att skicka in sina bästa bidrag till vad som blev vår almanacka 2020. Detta är andra gången vi producerar en egen kalender och du som är partner till Transdev är välkommen att beställa ditt exemplar här.

Med hjälp av våra medarbetare har vi tagit fram en årskalender för 2020 som innehåller ett axplock av minnesvärda ögonblick från vår fina verksamhet runt om i landet. Den visar både mer ovanliga ögonblick och mer vardagliga stunder. Kalendern innehåller 12 olika fotografier som visar våra olika färdslag och flera av våra olika verksamheter som vi har i vårt avlånga land. Vinnarna i fototävlingen får äran att få sitt namn under sin bild i kalendern, samt med vinner tre kalendrar och en biocheck. 

– Transdev är en av de största kollektivtrafikoperatörerna i Sverige med verksamhet över stora delar av landet och vi är den enda operatören som kör såväl buss och tåg som spårvagn och båt, både på uppdrag av andra och i egen regi. Årets almanacka är ett sätt för oss att möjliggöra för fler av våra medarbetare att bidra med sina upplevelser och det är också ett kul sätt att engagera fler i vår kommunikation, säger Eva Tiséus, Marknads- och kommunikationsdirektör på Transdev Sverige AB.

Transdevs kalender finns tillgänglig i digitalt format här.

Du som är partner till Transdev är välkommen att beställa ditt exemplar genom att skicka ett mejl till Thomas Charrier, externkommunikatör ansvarig för press och public affairs (thomas.charrier@transdev.se). OBS: begränsat antal, först till kvarn gäller!