Kom och besök oss på Persontrafikmässan den 22-24 oktober!

Persontrafikmässan är Sveriges viktigaste mötesplats för alla aktörer inom kollektivtrafikbranschen. I år organiseras eventet på Stockholmsmässan i Älvsjö den 22-24 oktober. Transdev kommer att vara på plats.

I vår monter kommer vi presentera våra olika kollektivtrafiklösningar och innovationer som Lingio och Lumitrack. Transdev är idag den enda transportoperatören i Sverige som kör buss, tåg, spårvagn och båt inom både upphandlad och kommersiell trafik. Vi har verksamhet i 20 länder och jobbar med att möta dagens och morgondagens behov av mobilitetslösningar Kom och ladda med kunskap hos oss på monter C04:21!

Egna ”micro-sessions” och egen tävling i vår monter 

Nytt för i år är att vi kommer ha micro-sessions i vår monter där våra medarbetare kommer dela med sig av sin expertis. Varje dag mellan kl.11-15 kommer de presentera korta föredrag om vårt arbete för en ständigt förbättrad och utvecklad kollektivtrafik. De kommer bland annat prata om hållbarhet, kundinsikter, branschtrender och nya mobilitetslösningar. Vi kommer även organisera en tävling på vår monter. 

Vårt program laddas ner här. Boka gärna våra micro-sessions i din kalender och tävla om fina priser!

Förutom våra micro-sessions kommer du också kunna lyssna på några av våra medarbetare på stora scenen. Mer information om Persontrafikmässans officiella program hittar du på länken.

Inträde till Persontrafikmässan är gratis

Persontrafikmässan är en gratis fackmässa. För att få din fribiljett måste du registrera dig på eventets hemsida. Om du vill lyssna på seminarierna på den stora scenen får du boka ett seminariepass. Mer information finns på persontrafik.se.