Lär känna oss

Lär känna oss

Transdev har närmare åttio års erfarenhet av persontrafik i Sverige. I kombination med den globala expertis som finns inom koncernen kan vi erbjuda våra kunder och resenärer säkra och pålitliga resor med förstklassig service.

Transdev  är en av Sveriges största operatörer inom persontrafik. Varje dag görs närmare 300 000 resor med oss från Haparanda i norr till Trelleborg i söder. Vi driver persontrafik på uppdrag av länstrafik, kommuner och landsting. Vi driver också kommersiell tågtrafik i egen regi under varumärket Snälltåget. Inom Transdev ryms även varumärkena Merresor, Flygbussarna, Flygbussarna Charter, Flygbussarna Door-to-gate, Båtbussarna, Bussakuten, Snälltåget, Styrsöbolaget och Blidösundsbolaget. Ledord för alla våra verksamheter är säkerhet, pålitlighet och service – något som våra 4 500 medarbetare har med sig i sitt dagliga arbete.

Transdev Sverige ingår i den internationella koncernen Transdev med verksamhet i 19 länder världen över. Tack vare detta kan vi förena global expertis med lokal erfarenhet och kunskap. Inom Transdev finns ett stort engagemang för att skapa en säker och modern persontrafik anpassad efter de lokala behoven. Företaget deltar i en rad olika utvecklings- och forskningsprojekt och driver även egna projekt för att utveckla framtidens kollektivtrafik.

 Välkommen ombord på ”vår resa – inspirerad av dig”.