Transdev ger människor frihet att resa när de vill och hur de vill.

Vi ingår i koncernen Transdev Group, som driver persontrafik och skapar integrerade transportlösningar i 18 länder. Varje dag möjliggör våra 80 000 medarbetare mer än 11 miljoner effektiva, smidiga och miljövänliga resor världen över.

I Sverige är vi en av de största operatörerna inom persontrafik. Våra verksamheter inom buss, tåg, spårvagn och båt ger oss en unik bredd. Varje dag görs flera hundratusen resor med Transdev från Haparanda i norr till Skåne i söder. Vår globala expertis i kombination med över åttio års erfarenhet av den svenska marknaden gör att vi är bra på att anpassa vår service efter de lokala behoven.

Vår filosofi grundar sig på långsiktiga partnerskap med trafikmyndigheter och företag, samt en strävan mot de säkraste och mest innovativa transportlösningarna. Vi kör också kommersiell trafik under egna varumärken som Blidösundsbolaget, Bussakuten,  Snälltåget och Styrsöbolaget. Vi driver och deltar i en rad olika utvecklings- och forskningsprojekt för att utveckla nya mobilitetslösningar.

Tillsammans med våra partners utvecklar vi framtidens persontrafik – för att bidra till en hållbar utveckling och ge människor frihet att resa på sina egna villkor.