Kom och besök oss på UITP Global Summit i Stockholm!

Den 9 till 12 juni i år står Stockholm värd för UITP Global Public Transport Summit, världens största kollektivtrafikevent. Transdev kommer att vara på plats med monter och egna aktiviteter. Vi hoppas att få träffa dig där!

UITP Global Summit samlar alla viktiga kollektivtrafikaktörer i världen och organiseras vartannat år. Senaste gången var 2017 i Montreal. Eventet samlade 350 utställare och 15 000 besökare.

I år kommer UITP Global till Stockholm och ordnas på Älvsjömässan med temat ”the Art of Public Transport”. Vi kommer att presentera våra olika kollektivtrafiklösningar och innovationer inom bland annat anropstyrd kollektivtrafik, Mobility as a Service (MaaS) och autonoma fordon. Kom och ladda med kunskap hos oss i monter B1010!

Micro-sessions i Transdevs monter

Välkommen att ta del av korta föreläsningar i Transdevs monter. Varje dag mellan kl 9 och 16 kommer våra experter, både internationella och svenska, att hålla korta föredrag om vårt arbete för en ständigt förbättrad och utvecklad kollektivtrafik. Du kan bland annat lyssna på föredrag om Europas största elbussflotta, MaaS, om vårt arbete med kundnöjdhet, om branschtrender och om nya mobilitetslösningar som autonoma fordon. Efter varje föredrag finns möjlighet att ställa frågor till föredragshållaren.

Programmet kommer snart att släppas här. Är du intresserad så håll utkik på vår webbplats.

Förutom våra minisessioner deltar några av våra medarbetare på stora scenen. Mer information om UITP:s officiella program hittar du här. 

Anmäl dig redan nu till UITP Global Summit på UITP:s hemsida.

Vi ses i juni på Älvjsömässan i Stockholm!